Βοιωτία:Προσμένοντας τα Χριστούγεννα, τις βροχές και τα χιόνια

Προσμένοντας τα Χριστούγεννα, τις βροχές και τα χιόνια

Οι αγαπημένες μου γιορτινες ημέρες είναι των Χριστουγέννων όπως πιστεύω και σε περισσότερους από εσάς. Αν συνδυαστούν και με τον κατάλληλο καιρό η γιορτινή ατμόσφαιρα γίνεται ομορφότερη και πιο χαρούμενη. Το πιο πιθανό σενάριο για φέτος είναι να έχουμε κρύο με βροχές και χιόνια, από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά. Το κρύο φαίνεται να παραμένει και κατά τη διάρκεια των γιορτών, με τα χιόνια να κατεβαίνουν χαμηλότερα.

Για τις επόμενες ώρες στην Βοιωτία προβλέπονται βροχές και χιόνια πάνω από τα 1000 μέτρα. Αυτή τη φορά τα φαινόμενα θα είναι περισσότερα στις δυτικές και νότιες περιοχές του νομού όπου θα σημειωθούν και λίγες καταιγίδες. Αύριο το πρωί τα φαινόμενα θα σταματήσουν και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί.

Τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με νοτιαδες και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας που την Πέμπτη θα αγγίξει τους 20 βαθμούς.

Μεταβολή του καιρού αναμένεται μετά το μεσημέρι και της Παρασκευής. Έτσι το επόμενο Σαββατοκύριακο τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας, οι βροχές και τα χιόνια στα ορεινά.

Καλό βράδυ.

ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λουκας Τασιος  ·

Σχετικά